Gradinita Happy Univers

Despre noi

Despre Gradinita Happy Univers

sau, de ce suntem o alegere potrivita pentru copilul si familia ta

Gradinita Happy Univers isi desfasoara activitatea intr-o vila care a fost construita cu destinatie gradinita. O vila cocheta si sigura, care dispune de spatii interioare si exterioare generoase. Intreaga constructie este amenajata pentru o activitate educationala optima, oferind copiilor un mediu placut, securizat si stimulant, in care sa se poata dezvolta armonios.

Happy Univers ofera copiilor un mediu simplu si natural unde sa invete prin programele educationale, sportive si activitatile optionale sa deprinda abilitati care sa ii ajute in viata de zi cu zi, sa isi dezvolte creativitatea si sa aiba relatii armonioase si sanatoase cu cei din jur. Integrarea fiecarui copil o facem dedicat, treptat si cu atentie, acordand un timp de acomodare intre 5 si 10 zile.

De asemenea, suportul emotional si psihologic acordat , sunt parte din perioada de integrare a copilului in noua sa calatorie numita colectivitate. Respectul, blandetea si intelegerea nevoilor sunt principalii vectori care vor ghida lucrul cu fiecare copil in parte. Rutinele zilnice, respectarea unui program al copiilor si comunicarea transparenta cu parintii construiesc acel ‘impreuna’ (gradinita-copil-familie) de care avem mereu nevoie pentru o dezvoltare cu adevarat sanatoasa.

Activitati desfasurate

Activitatile pe care le desfasuram in cadrul gradinitei noastre sunt conforme cu programa pentru invatamant prescolar elaborata de Ministerul Educatiei. Asa cum prevede „Curriculumul” elaborat de Ministerul Educatiei Nationale, finalitatile educatiei timpurii au in vedere o abordare holistica, vizand cele cinci domenii ale dezvoltarii copilului:

Faceți cunoștință cu echipa

Echipa manageriala

Echipa profesorala

Echipa auxiliara

Mereu la dispozitia dumneavoastra

Testimoniale

Ce spun parintii despre
Gradinita Happy Univers