Gradinita Happy Univers

Misiunea, viziunea si valorile

Misiunea, viziunea si valorile

Gradinitei Happy Univers

Oferim copiilor nostri oportunitati variate de invatare si dezvoltare, prin intermediul unui mediu educational sigur, stimulator si primitor.

Ne concentram pe dezvoltarea armonioasa a copiilor, prin activitati educative adaptate varstei lor si nevoilor lor individuale, si sa le oferim o experienta de calitate, care sa le sprijine dezvoltarea emotionala, sociala, cognitiva si fizica.
Ne axam pe crearea unui mediu educational de calitate, sigur, sanatos ,stimulator si curat care sa raspunda nevoilor si asteptarilor copiilor si parintilor alaturi de personal experimentat si dedicat si cu o abordare pedagogica moderna si actuala.

Siguranța – oferim un mediu sigur și securizat pentru copii atat din punct de vedere spatial cat si emotional.

Respectul – respectul atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copiii să învețe să se respecte unii pe alții, să respecte mediul înconjurător și să își respecte educatorii și părinții.

Încrederea – promovam dezvoltarea încrederii în sine la copii prin oferirea de oportunități de dezvoltare personală și de învățare. Educatorii încurajeaza copiii să își exprime ideile și să încerce lucruri noi fără teamă de eșec.

Responsabilitate – o grădiniță ar trebui să ajute copiii să învețe să fie responsabili și să ia decizii bune. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul activităților care îi implică pe copii în planificarea și organizarea activităților și prin stabilirea de reguli clare și echitabile.

Colaborarea – grădinița ar trebui să încurajeze colaborarea și lucrul în echipă la copii. Aceste abilități sunt esențiale pentru succesul în viață și pot fi dezvoltate prin activități de grup și prin jocuri care îi implică pe copii în proiecte comune.

Învățare continuă – presupune să încurajezm învățarea continuă pentru copii și adulți. Educatorii să fie deschiși la schimbări și să continue să învețe și să se dezvolte profesional, astfel încât să poată oferi cele mai bune oportunități de învățare pentru copii.

Respectul pentru diversitate – grădinița ar trebui să fie un mediu în care diversitatea este celebrată și respectată. Copiii ar trebui să învețe să aprecieze diferențele culturale, de gen și de abilități.

Comunicarea cu părinții – grădinița trebuie să aibă o relație strânsă cu părinții copiilor. Comunicarea deschisă și transparentă cu părinții este o prioritate, astfel încât părinții să fie implicați și să poată oferi feedback cu privire la progresul copiilor lor.